За нас


НАШИТЕ УСЛУГИ
  Даваме живот на Вашите модни скици

"Велдия Дизайн" започва работа през 2007 г. с основна дейност разработване на облекло. 
Услугите, които предлага фирмата са: разработване на основна кройка от скица, снимка или мостра; градиране в допълнителни размери според изискванията на клиента; редене и разпечатване на капаци за производство или изпращане по мейл на .plt. & .cut. файлове; дигитализиране; конвертиране; 3D представяне на модела. Изготвяме технически таблици с данни за измерване, както и разходи по материали. Изработваме и първи прототип, ако клиентът желае.
Тази дейност е възможна благодарение на екип от обучени специалисти, работещи на CAD система. Високият професонализъм и всеотдайност в работата наложи ВЕЛДИЯ ДИЗАЙН като една от водещите фирми в сферата на конструиране и разработване на дамско, мъжко и детско облекло в България.


НАШИТЕ ПРОДУКТИ
Магията на шевицата в нашия дом!

От 2019 ВЕЛДИЯ ДИЗАЙН започна изработката на свои продукти сувенири и облекла, в които втакава кода на нашите предци. Един нов проект целящ да ни добрижи до нашите корени и невероятен усет за красота и сила идващ от миналото ни. Това са продукти за дома и цялото семейство. Чудесни подаръци, носещи  магнетизъм и сила от Древноста. Насочени към тези, които желаят да обогатят ежедневието и облеклото си с елементите на българската шевица и везба.